Intake, analyse en plan samenstellen 

In een vervolgafspraak krijgen we samen helder waar jij je op wilt focussen diep van binnen (hogere doel) en welke dingen je echt belangrijk vind in je leven(waarden). We gaan op zoek naar jouw motivatie en hoe je gemotiveerd kan blijven. Als het kan neem ik je tijdens de intake mee voor een wandeling. We leren elkaar op een informele manier kennen en het natuurlijke gedrag van je komt tijdens lichaamsbeweging snel naar de oppervlakte.

Ik ga op zoek naar je:

  • Interne motivatie en richting die je op wilt
  • Anatomie (lichaamsbouw)
  • Biomechanica (aansturing coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid)
  • Leefstijl: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning, Slaap
  • Huidige situatie bewegen: Trainingsfrequentie, duur, intensiteit en je belasting en belastbaarheid
  • Psychologische coping en flexibiliteit (hoe ga je om met jezelf, je klachten, acceptatie, defusie, waarden, hier en nu, zelfbeeld en toegewijd handelen)

Korte en passende vragenlijsten vanuit het biomedische model en het bio psychosociaal model geven me inzicht in je mentale en fysieke gesteldheid. Ik maak gebruik van Heartmath biofeeback apparatuur om inzicht te krijgen in je fysieke en mentale conditie en ademhalingsfrequentie. Het emWave® systeem van HeartMath geeft je een onmiddellijke, objectieve feedback van je innerlijke staat.

Locatie & Tijd
Varsseveldsestraatweg 70A Aalten

Investering
€152,50

Valt de zorg onder fysiotherapie dan kun je gebruik maken van je aanvullende verzekering. Daarna zal ik de gegevens verwerken uit de vragenlijst en een ontwikkeldriehoek met trainingsoefeningen voorbereiden. Om een nauwkeurige intake, analyse en plan te verzorgen zal de intake en het verwerken ervan 90-120 minuten duren. En in dat geval zijn dit drie zittingen fysiotherapie.

Menu