Vergoeding 

Werkwijze-Marieke-Fysio-Vitaal

Mijn behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering grotendeels vergoed. Om vrij te kunnen zijn in mijn behandelkeuzes heb ik geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Soms is een verwijsbrief nodig als je naar een therapeut gaat wie geen contract heeft met zorgverzekeraars. 

Contractvrij werken geeft mij de ruimte om: 

  • Om de behandeltijd aan jou te besteden en minimaal aan verslaglegging.
  • Zelf te kiezen hoelang de behandeling duurt.
  • Jouw dossier voor niemand inzichtelijk te maken, zonder jouw goedkeuring.
  • Een vrije keuze te maken m.b.t welke behandeling het beste bij jou past.

 Declaraties 

Alle transacties kunnen voldaan worden per pin. Na de pintransactie ontvang je een digitale factuur. Vervolgens kun je deze zelf bij de zorgverzekeraar indienen. Indien pinnen niet tot de mogelijkheden behoort kan de factuur voldaan worden per bankoverschrijving.

Voor het goede functioneren van de praktijk is het van belang dat je binnen de op de nota gestelde termijn aan de betalingen voldoet.

Ik ben geregistreerde BIG-therapeut en sta als algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF.

Indien je een gemaakte afspraak niet na kunt komen, moet je deze minimaal 24 uur van tevoren via de mail of de telefoon/voicemail annuleren. Voor elke niet tijdig afgezegde behandeling wordt de voor de behandeling gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Menu