Groei & Bloei Traject

Training & coaching 

Na de intake volgen de training & coachingsmomenten en deze worden op maat gemaakt. Naar aanleiding van de ingevulde vragenlijsten en de intake heb ik een ontwikkeldriehoek met je samengesteld. Hier staan de vaardigheden in die je aandacht zou willen geven tijdens de training & coaching om zo richting je hogere doel te komen. De persoonlijke en praktische aanpak  is effectief door dat we de volgende stappen doorlopen:

 1. Je leert je lichaamssignalen herkennen, erkennen en omgaan met klachten, stress, spanning of zorgen.
 2. In kleine stappen gaan we vaardigheden trainen om richting je hogere doel te komen, waarbij we gebruik maken van fysieke, mentale en emotionele vaardigheden.
 3. Deze opgedane kennis en vaardigheden pas je direct toe in je eigen omgeving zoals op je werk/school of in privé situaties.

Coachen
Als coach maak ik gebruik van motiverende gespreksvoering, dit zijn gesprekstechnieken die gericht zijn op veerkracht, zingeving en zelfmanagement op het gebied van je leefstijl om te komen tot jouw motivatie en gedragsverandering. Deze methode is praktisch en evidence based. Naast inzicht in je eigen proces, laat ik je bewust zijn van je lichaam en neem ik je mee om te komen tot actie.

Als het meer diepgang vraagt maak ik gebruik van ACT. Dit is een moderne en onderbouwde vorm van cognitieve gedragstherapie. Acceptance & Commitment Therapy helpt persoonlijke veerkracht vergroten in plaats van klachten reduceren. Het helpt mensen op een flexibele manier om te gaan met de onvermijdelijke obstakels, zodat er meer energie overblijft voor de dingen die ze écht belangrijk en waardevol vinden in het leven.

Mentaal en fysiek trainen

Dit leidt bij toepassing tot:

 • omgaan met druk, stress, zorgen, spanning
 • focus op de relatie met je gezondheid
 • waardengericht leven
 • een ander perspectief leren aannemen
 • meer ruimte maken voor emoties en minder vechten
 • flexibeler omgaan met jezelf
 • leren omgaan met je kritische gedachten
 • verbinding maken tussen hoofd, hart en lijf

Ik leer je trainingsprincipes toepassen en we werken aan je lichaamsgevoel, bewegingsangst, grenshantering en op tijd rust nemen ter verbetering van je totale welbevinden. Ik kies er bewust voor om buiten te trainen en bij voorkeur in de natuur. Ik laat je een positieve ervaring opdoen met inspanning en ontspanning in een op maat gemaakt programma.

Locatie & Tijd
Varsseveldsestraatweg 70A Aalten

Investering

€105,00 voor een losse training & coaching

Groei & Bloei Traject 10 x training & coaching €975,-

Valt de zorg onder fysiotherapie dan kun je gebruik maken van je aanvullende verzekering. Om een nauwkeurige training & coaching te kunnen verzorgen zal deze 60-75 minuten duren. En in dat geval zijn dit twee zittingen fysiotherapie.

Menu