Open Dag in het Huis van Bewustzijn

In het voormalige Tolhuis aan de Varsseveldsestraatweg 70a hebben zich vier ondernemende coaches/therapeuten gevestigd. Allen werken op eigen titel en met hun eigen manier, maar alle vier wel met dezelfde gemene deler: iemand weer in beweging krijgen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.
Op vrijdag 29 september ben je van harte welkom om kennis te maken met Dianne, Marieke, Marjan of Marjolijn. Ervaar de diverse en unieke methodes en kijk wat het beste bij jou past.

Wil je weer contact maken met je lichaam, je gevoelsleven en dat wat jou motiveert in je leven. Dan kan Marieke je laten ervaren hoe je je grenzen herkent en respecteert.
Wil je een beweging maken om aan de invloed van trauma te werken door middel van Yinyoga of Zenboksen, loop dan eens binnen bij Marjan. Liever niet bewegen maar wel de diepte induiken, neem dan plaats op de massagestoel bij Dianne. En wil je een diepe duik nemen in je onbewuste en je talenten op een hele andere manier leren kennen? Maak dan kennis met Marjolijn.

Of je nou een nieuwe baan wil, jezelf wil uitdagen met bewegen, wil terugkeren op je werk na uitval, wil voorkomen dat je uitvalt op je werk, of je nou tegen lichamelijke klachten aanloopt, of tegen belemmerende overtuigingen. Bij het Huis van Bewustzijn kun je altijd terecht.

De deuren gaan open om 16 uur en blijven open tot 21 uur. De eerste 100 bezoekers ontvangen tevens een leuke goodybag met extra attentie. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Huis van Bewustzijn
Varsseveldsestraatweg 70 A Aalten.

Menu